Tamar House Sdn Bhd Memperkenalkan

Kepelbagaian
Buah Tamar

Diimport dari timur tengah untuk seluruh negeri Malaysia menikmati khasiat buah kurma seisi keluarga.

Terdapat pelbagai pilihan kurma terdapat di pasaran. Setiap satunya mempunyai keunikan dan rasa tersendiri. Kami di THSB berbesar hati membawakan pilihan kurma terbaik dari Timur Tengah untuk dinikmati oleh penggemar kurma di seluruh negara.
Play Video

Tunisia Husna

Diimport terus dari Tunisia, buah segar dan dapat disimpan lebih lama.

Ajwah Premium

Kaya dengan antioksidan dan berbau harum. Buahnya sedikit kering serta tidak mudah rosak walaupun disimpan lama.

Mariami Mix A

Isinya yang tidak terlalu kering dan lembap (semi-kering) menjadikan ia antara kurma tersedap di dunia.

Mariami Jumbo

Merupakan jenis kurma yang agak eksklusif kerana mempunyai rasa dan bentuk yang unik. Ia juga antara jenis kurma yang mendapat permintaan tinggi di pasaran.

Safawi Gred B

Kaya dengan vitamin A dan B yang baik untuk kesihatan mata, rambut dan kulit. Kurma lazat dan berkualiti dari Kota Madinah.

Safawi Premium

Merupakan kurma terbaik di dunia selain kurma Ajwah. Mempunyai kulit yang kering di luar tetapi isinya lembut dan lembap.

Lulu

Berbentuk bulat dan bersaiz agak kecil, menjadikan ia sejenis kurma yang agak comel. Rasanya pula lembut serta tidak terlalu manis.

Honey China Dates

Mempunyai sifat menyejukkan badan. Ia sering digunakan sebagai salah satu ramuan di dalam sup herba Cina kerana khasiatnya yang banyak. Rasanya juga manis seperti madu dan mempunyai saiz lebih besar daripada kurma merah.
  • Mariami Jumbo

 

Get ready

3 Jaminan Untuk Anda

Produk Berkualiti

THSB memastikan setiap kurma yang diimport adalah dari sumber terbaik di Timur Tengah. Setiap buah dijamin segar sehingga sampai ke pintu rumah pelanggan.

Harga Berpatutan

THSB menyediakan pelbagai pilihan kurma terbaik pada harga yang sangat berpatutan. Kini semua orang boleh menikmati kurma yang enak tanpa kerisauan tentang harganya.

Peti Sejuk di Kelantan

Setiap kurma yang tiba di Malaysia akan disimpan dalam peti sejuk khas THSB bagi memastikan kesegarannya serta jangka hayat yang lebih lama.

Hubungi kami

Berurusan dengan kami dan dapatkan sebut harga.

Maklumat Perhubungan Kami​

Waktu Operasi

Ahad – Khamis
Jumaat – Sabtu